VCMO

b2_1

b2_2

 

 

Udskriv

 

6 Dagsstjerne for en aften

 
Tænk engang hvor fedt det kunne være hvis det københavnske 6 dagsløb blev kørt med ryttere fra Vallensbæk som de store stjerner. Det kunne man faktisk opleve en grå onsdag sidst i september.
 
Thomas, Panton, Allan H, Tonni og Henrik F var nemlig inviteret af DCU motion, til at køre på de skrå brædder i Ballerup og det gik bestemt ikke stille for sig.
 
Den første times tid, gik lidt langsomt med omklædning, information, nummer udlevering og klargøring af cykler til de 20 deltagende håbefulde ryttere, som hver især spændt ventede på om de overhovedet have mod til at komme rundt på de skrå brædder.
 
Endelig op på cyklen og op på banen men hov hvad var det? ingen bremse eller frihjul nå ja hvem har sagt det skal være let, men hov hvad nu, hvorfor skal svingene lige være så stejle, det plejer de da ikke. De første 3 gange jeg prøvede at køre rundt i et sving røg jeg ned på fortovet, hmmm det lærer jeg da aldrig tænkte jeg. Tonni som har kørt på banen flere gange før drønede afsted, som vi kender ham, jeg kiggede misundeligt op på ham, når han overhalede og opdagede at Thomas som jo var lige så ny som jeg, modigt sad på Tonnis hjul, og når Thomas kan så kan jeg jo også, så op på hesten igen.
 
Efter et par minutter havde jeg allerede godt styr på det og begyndte at overhale et par ryttere, vi blev så afbrudt, det var allerede tid til at starte aftenens konkurrencer.
 
Første disciplin var linjeløb over 10 omgange. STYRT. Allerede inden løbet blev givet frit var der styrt, han var heldigvis klar igen med det samme, men lidt nervøsitet spreder sig blandt rytterne. Jeg holdt mig pænt tilbage, stadig en smule usikker. Så kom vi til 4 mands-holdløb og her var Vallensbæk helt suveræn, uanset hvilket hold vi stillede med så hentede vi modstanderne med en omgang, sådan gør man det.
Så var tiden kommet til udskilningsløb. Tonni vandt suverænt med undertegnede som nr. 3.
 
Vi var alle 5 enige om at det havde været en hyggelig aften på de skrå brædder. Det er svært at køre på banen, men ikke sværere end at man hurtigt får det lært, og når man først er over den værste frygt, så det faktisk super fedt at drøne rundt. Helt afgjort noget vi alle gerne vil anbefale øvrige medlemmer hvis i får chancen.
 
Henrik Falk

 

Bane1
Alle VCMO deltagere inden vi havde kørt

 

bane2
Venter på de andre
 

bane3
Allan noget usikker på projektet.

 

bane4
VCMO med fuld skrue