VCMO

b8 03

b8 04

b9 01

 

 b9 02

b9 03

Udskriv

Roskilde Holdmatch 2010 

Så blev den traditionsrige holdmatch endnu engang afviklet. Roskilde havde lavet en ny rute, som var rigtig god og afvekslende. Som sædvanlig havde RCM brygget et rigtig godt arrangement sammen.

Vejret var perfekt. Overskyet og næsten ingen vind. Vejene var næsten tørret op efter nattens skybrud.

Desværre havde det vist sig umuligt at samle et 10 mandshold, så i stedet fik vi sammensat 3 stk 4 mandshold.

Det først startende var 3. holdet. (hold2 i resultatlisten) Her kørte Per W, Ture, Allan L samt Allan H.
Vi kørte en, syntes vi selv, fornuftig god tid i 1:40:54. Det rakte til en samlet 22. plads. Ok der var MANGE hold med, så det var vel omkring midt i feltet.

Hold 2 (som blev til hold 1 i resultatlisten) bestod af Henrik Falk, Bo Brauner, Jesper Elborg, samt Thore. Johnni måtte melde afbud pga. sygdom, men Thore kom med i stedet og kørte en rigtig god tur.
Jesper punkterede (som sædvanligt), men de 3 resterende kørte hjem i en flot tid på 1:33:28. Det rakte til en samlet 11. plads.

Hold 1 (blev til hold3 i resultatlisten) bestod af Henrik Panton, Jesper Bech, Per Vinter og Michael Gravlund.
De var desværre rigtig uheldige. De lagde ud som lyn og torden, men efter ca 35km måtte Jesper give op, og lade de andre køre. Han var kørt helt død.
Det sorte uheld kom omkring 5km før mål. Her punkterede Per, så de to tilbageværende kunne ikke gøre andet end at trille til mål, og vente på en ligegyldig tid da Jesper kom ind. De blev noteret for 1:41:10 en tid der allerede er glemt.
Men indtil punkteringen mente Henrik de havde kørt med omkring 41 i snit, så der havde været basis for en rigtig god tid uden uheld.
Det vindende hold på 60km fik en tid på 1:27:00.
Kom igen næste år.

Som en sidebemærkning skal nævnes at Brøndby vandt 90km med en fantom tid på 2:07:00 Det er rigtig stærkt!

Du kan se den samlede resultatliste her

 

Jeg synes vi skal lave en indsats for at få mange flere med til at køre holdmatchen. Det er suverænt den fedeste diciplin at køre. De fleste der kørte med i dag, var enige i, at det er langt sjovere og mere spændende, og ikke nær så farligt som at køre linjeløb.

  

Comments (2)
Roskilde Holdmatch
2 Mandag, 16. august 2010 15:07
Henrik Falk

Flot kørt drenge og gode mellemtider, surt at blive ramt af punktering. I havde sku fortjent den førsteplads.


Lidt flovt at en så god klub som Birkerød tager pace, de ved udemærket godt hvordan man køre på cykel og flere af dem køre ganske habilt.


 


Henrik Falk-Sørensen 

4 mandshold
1 Mandag, 16. august 2010 08:23
Michael Gravlund

hold et eller andet (Panton - Jesper - Per - Michael)


Vi lagde godt ud og indhentede flere hold undervejs, også det senere vindende hold fra Birkerød. Dem mødte vi allerede efter 5 km.... de var ude på deres sidste omgang. Efter 5 km lod jeg en bemækning falde om at de sku slippe og ikke ligge på hjul.. ellers ville de måske risikikere at blive disket... De faldt lidt tilbage, men da vi overhalede et 10 mands hold samt et 4 mandshold, lå de på hjul af dem. De blev trukket rundt på deres sidste omgang og flere gange opstod der farlige situationer fordi så mange hold lå meget tæt og hele tiden  passerede hinanden...


Birkerød vandt med kun 2 sek. .... takket være det pace de fik ved at ligge på hjul....


ud på 2. omgang havde vi endelig luft omkring os og ku finde vi rytmen igen... indtil vi blev ramt af uheld alt