VCMO

b2_1

b2_2

 

 

Udskriv

Det var en mørk, kold og våd onsdag aften i marts måned, alligevel kunne man finde 20 ryttere fra VCMO samt 5 gæster stor svedende i dejlig varme på vej op af Col de Soulor i de franske alper.

De var krøbet indendørs hos X-trainer studio i Bagsværd for at køre en simuleret bjergtest. Col de Soulor er 12 km lang og vi kørte den vej op som stiger med 6%.

alt

For dem som har passet deres vintertræning var der langt til toppen og for de øvrige var der endnu længere, det var en hård tur op men også rigtig god træning. På storskærm kunne man følge med hvor i feltet man lå placeret og så ellers have sine personlige kampe med dem man var lige med.

Jeg vil foreslå at vi gentager turen næste vinter, måske med den ændring at vi alle køre lige lang tid, Det kunne være hvor langt op et kendt bjerg kan vi nå på 45 min eller sådan, så vi færdige samtidig.

Her er lidt stemnings billeder og en film.

På sidste billed kan du se resultatet, du skal dog kende nummeret på din cykel.

https://picasaweb.google.com/Henrikfs/VCMOBjergtest#

http://www.youtube.com/watch?v=hVrZ5DfjWPI

 

Henrik Falk-Sørensen

Comments (2)
hårdt men hyggeligt
2 Tirsdag, 22. marts 2011 10:18
Michael Gravlund

gode billeder - så kan jeg bedre forstå hvorfor du kom i mål så langt tid efter høhø.... når du rendte rundt og tog billeder


Sjovt nok er den cykel jeg kørte på (6) ikke med i resultatlisten.... kørte 44:21 alt  og langt fra tidligere bjergform hehe


 

Super
1 Lørdag, 19. marts 2011 23:48
Jesper Bech Petersen

Tak for indlægget Henrik, sjovt at se. Nu mangler vi bare listen med nummer til person :)