VCMO

b6 01

b6 02

b6 03

 

 b6 04

b7 02

Udskriv

Beretning fra Søderåsen 2012 

Så er turen til Søderåsen vel overstået. Først skal lyde et stort tak til jer der har været involveret i at få turen til at forløbe 100% problemfrit. En specielt tak skal også lyde til Falken for nogle godt arrangeret træningsture, hvor der var plads til alle på forskellige niveauer og tilpasset længde på turene.

Tak til alle gode kammerater, der valgte IKKE at oplyse om at det ville være en god ide at få monteret en lidt mere human gearing end det ’normale’ 39/53 og 12/23 sæt, som min fine nye cykel er udstyret med (no hard feelings guys).

Da det var min debut i de ’Svenske bjerge’, var det med store forventninger jeg begik mig ud på første tur, med mine 13 øvrige klubkammerater, kort efter ankomsten fredag inden frokost.

Vi tog en rolig men flot tur, for at spare lidt på kræfterne til den spændende enkeltstart lige efter frokost. Enkeltstarten tæller som bekendt som 2. Afdeling i klubmesterskabet, og foregik op ad Elgbakken. Falken løb med sejren, og det forlyder at det var i en tid der er ny klubrekord.!!!!

Fredag aften var der højt humør i tv stuen!!! Det var måske lidt af en overdrivelse at kalde det tv stue, da tv’et ikke virkede, og første etape af Giroen nærmede sig dagen efter. Aftenen forløb i godt selskab med mobning på højt plan, på kryds og tværs af lokalet, og gode historier fra nær og fjern.

Lørdag efter morgenmaden skulle cyklerne luftes igen, og benene føltes en smule tunge, da Falken havde planlagt en tur hvor der efter ca. 4 km cykling var den første stigning med 14% som maks. Juhuuuuuu. Ellers en fed tur med højt humør fra alle. Efter endt frokost tilbage på basen, tog vi endnu en god tur med masser af bakker og tocifrede stigningsprocenter. Lørdag aften var stemningen lidt mere trykket. Ikke fordi humøret var dalet, men mest fordi kroppen efterhånden var på max belastning. Alligevel blev der igen langet en masse spændende historier ud i tv stuen. Til dem der ikke var til stede – det var vildt sjovt, men ikke på særlig højt plan, så vi har valgt ikke at skrive referat fra vores ”tv stue møder”.

Sidste dag (søndag) var der mange stive ben på parkeringspladsen kl. 09.05, og der skulle lidt ekstra tid til at få gang i kroppen efter 2 lange dage på cyklen. Falken havde planlagt en ny og god tur, hvor nogle skulle passe på sig selv, og tog lidt tidligere hjem for at nyde de sidste øl og delte den sidste pose flæskesvær! Resten af flokken blev guidet lidt usikkert men alligevel smukt gennem landskabet, og turen bød på smukke søer og kørsel på grusvej.

Til sidst på turen var der dog ved at opstå lidt tumult, da træneren var ved at blive sat (på grund af noget med en lastbil i et sving) og Finn valgte at tie hændelsen ihjel. En situation der efterfølgende blev pointeret fra trænerens side til de implicerede (men i god og ordentlig tone).

Til jer gamle rotter der har været med på turen til Søderåsen før, ved jo hvor fantastisk det er. Så hermed skal gives en kæmpe opfordring til kommende rookies (som mig selv) til at deltage på turen i 2013. DET ER BARE FEDT.

En super kombination af mange kilometer i benene, bakker i massevis, højt humør, masser af kalorier og super kammeratskab kan man da ikke sige nej til. Og husk, at når man kommer hjem, har familien ordnet både hus og have…..

Jesper Ellborg

 

Leif har taget nogle billeder. se dem her