VCMO

b2_1

b2_2

 

 

Jesper Bech Petersen22.11.2012 23:04:36

Hej gutter,

 
Sammen med den anden cykelklub jeg hygger med har vi planlagt en træningstur til alperne næste juni. 
 
Turen er også for klubbens venner og jeg inviterer derfor jer. Det kunne være skide skægt, hvis I har tid og lyst.
 
Detaljerne fremgår af klubbens hjemmeside. Kom frisk!
 
Ses, Jesper

 


  
Kommentarer 0  

20.03.2012 06:51:15

Tak for en super GF, dejligt at mærke den glade stemning.

Lad os holde fast i det og de mange gode forslag og initiativer.

Fra nu af er det benene, der taler ... og lige nu siger de av :)

Hold kæden stram!


  
Kommentarer 0  

20.11.2011 10:01:27

Kunne nogen være interesseret i fælles tur til dette løb? Har ikke selv bestemt mig endnu, men lodder lige stemningen her.

Ses, Jesper

--------------------

Kjære våre Danske venner

 

Telemark Tours arrangeres for 35.gang lørdag den 2.juni 2012, og vi ønsker å invitere dere til vårt sykkelritt midt i hjertet av Telemark i Norge!

Det er 3 forskjellige løypealternativer:

 

  • 252 km
  • 142 km
  • 56 km

 

Alle løyper i vakker Telemarksnatur -ett Norge i miniatyr.

 

Påmeldingen for 2012 har startet, og kan gjøres direkte på vår nettside

klikk her for å komme direkte til påmelding på vår nettside.

 

Vedlagt vår invitasjon til Telemark Tours 2012 som vi ber dere videresende til alle som kan ha lyst til å delta!

Ta kontakt med oss om mer informasjon ønskes

 

--

 

Med vennlig hilsen

 

Marit Brokke

Grenland Sykleklubb / Telemark Tours

www.telemark-tours.no


  
Kommentarer 0  

22.09.2011 06:54:54

Hej,

 

Bo og jeg tager til VM i linieløb på søndag.

Udover en konge sportsoplevelse, så lover metereologerne 20 grader og sol!

En mulighed er at cykle derop.

Interesseret?

Ses, Jesper


  
Kommentarer 0  

Kommentarer 0  

04.08.2011 07:19:15

Hej,

Jeg kører gerne hold march hvis der mangler nogen.

jeg er dog ikke i super form :)

Venligst, Jesper


  
Kommentarer 1  

17.06.2011 17:25:25

Jesper


  
Kommentarer 0  

15.06.2011 08:34:56

Super træning i går Henrik. Perfekt med kortere rute og højere intensitet på hverdage. Så man kommer god brugt hjem i fornuftig tid. 


  
Kommentarer 0  

25.05.2011 06:20:37

Jeg må desværre konstatere at motivationen er væk. Det har ulmet et stykke tid. 

Måske for hård træning i løbet af vinteren!?

Jeg tager en pause på ubestemt tid.

Ses, Jesper


  
Kommentarer 2  

23.05.2011 19:32:28

Hej alle,

Ture har bedt mig spørge om nogen skulle have lyst til at deltage i et træningsarrangement i Svanninge bakker på Fyn hvor Ture nu bor.

Der skulle være mulighed for godt med højdemeter og evt. lidt race med lokale ryttere.

Forslaget er slut juli - start augst, med overnatning på den nærliggende campingplads. Dermed altså også lidt hygge med mad og måske øl om aftenen.

Hvem kunne have lyst til det?

Ses, Jesper 


  
Kommentarer 1  

02.05.2011 08:11:20

Bo's og min deltagelse i Ullerødløbet 2011 d. 1/5 2011 gav anledning til en del trafik på DMI's hjemmeside dagen før. Der var ildevarslende varsler om byger, hagl og tordenvejr på dagen. Ikke ligefrem guf for en cykelrytter. Heldigvis så viste vejrguderne sig fortsat fra deres bedste side og gav solskin hele vejen rundt søndag formiddag. Tak for det. 

Ullerødløbet er et klassisk motionsløb, dog med to væsentlige variationer. Der deltager en del licensryttere og mange supermotionister, som er ivrige efter af få testet om der er bund i forårsformen. Bo og jeg inklusive. Der blev derfor kørt fra km 0 i klassisk stil med konstante ryk, samling og ophold i hastigheden. Meget uroligt hele vejen rundt, men man ved godt hvad klokken er slået, når rytteren ved siden af een i startområdet har monteret watt-måler på styret og lystigt underholder om sin deltagelse i sæsonens seneste A-løb :) 

Vi skulle efter planen sendes af sted i grupper af 30, men da Bo og jeg forlader Hillerød i første gruppe, er vi mindst det dobbelte. Så der er kamp om pladserne i spidsen af feltet. Alle holder øje med alle og lysten til at komme med i udbrud er stor. Det skabte en del farlige situationer, når feltet bredte sig over begge vejbaner i folks forsøg på at komme frem i feltet. Jeg forstår simpelthen ikke, at folk tør placere sig i modsat vejbane på bakker og i sving, hvor overblikket over modkørende trafik er lig nul. Det er sgu for dumt. Desuden medførte det næsten panikgtige tilstande, når feltet pludselig skulle "klappes sammen" i een vejbane, når der kom modkørende trafik. 

Tidligt i løbet kører en gruppe med blandt andet Bo Hofer fra Brøndby, som ser stærk ud igen i år. Herefter prøver en del grupper at komme afsted, og jeg arbejdede hårdt i spidsen med enten at køre med eller bidrage til at lukke. Omkring km 70 etableredes dagens anden gruppe, som skulle vise sig at holde hjem. I første omgang var Kenn Schmidt fra Brøndby, jeg og yderligere en rytter kommet afsted. Vi vurderede, at flere skulle til for vi kunne holde hjem. I forvirrigen under arbejdet med at få flere op, havnede jeg på mellemhånd og kunne trods et ihærdigt forsøg ikke køre gruppen ind igen. De arbejdede i sagens natur sammen og ville gerne lægge afsted til feltet. Ærgeligt, men om ikke andet så var jeg da tæt på at komme med, suk. Det gjorde dog ondt i "sjælen" på resten af turen. 

Herfra formede løbet i feltet sig som et udskildningsløb. Folk faldt stille og roligt fra efterhånden som distance og sidevind gjorde sin indvirkning. Selv var jeg også godt træt til sidst, men holdt ind i det som kan betegnes som tredie gruppe. Løbet var sat til 110 km, men var reelt 115 km. Sådan noget gør av, når man rimelig tømt og ved km 107 ser et skilt med 8 km til Hillerød, hvor målet befandt sig. Egentlig også klassisk for motionsløb, men hvor svært kan det lige være at måle en rute ud? Det skal dog til deres forsvar anføres, at v måtte tage en lille omvej undervejs, da vi pludselig blev omdirrigeret af en motorcykelbetjent. Hvorfor, ved jeg ikke, men der gik rygter om en bombetrussel i Frederiksværk. Dermed slog løbet en lille sløjfe over blandt andet en jernbaneoverskæring med rødt lys og advarselsklokke. Ja, man skal ikke være sart, hvis man vil holde sin gruppe i et motionsløb. Mit Event4U's snit, korrigeret for den længere strækning, blev på 38,9 km/t. Bo landede ca. tre minutter
efter mig med et korrigeret snit på 38,3 km/t.

Hvad betyder det så for Bella og gruppe 1? Brøndby ser rigtig stærke ud. De havde fuld kontrol undervejs, snakkede godt sammen og koordinerede deres angreb. Først kørte Bo og siden Kenn væk. Og deres tre andre ryttere, blandt andet vores tidligere klubkammerat Karsten fulgte godt med rundt i gruppe tre. Af resultatlisten fremgår også, at både Team Cyclingshop og den nye klub i bella DK3650 Cycling har stærke ryttere, som er form til gruppe 1. Det kommer til at gå stærkt i år. Jeg vurderer, at det vil være en præstation overhovedet at få point og der skal tjenes til dem gennem deltagelse i et udbrud. Ingen fra Team Cyclingshop kørte i øvrigt med i første gruppe ved starten og jeg så en stor gruppe af dem komme samlet til mål. Så jeg tror de forsøgte at køre deres eget race med samlet hold og rulleskifte hele vejen rundt i et forsøg på at trække hurtigeste tid hjem. Det lykkedes så ikke. 

Afslutningsvis en pudsig lille historie med temaet tilfældets musik:
- Omkring km 60 styrtede to ryttere lige foran mig, tror den ene kom op at ride på den anden.
- Jeg kom til at køre ved siden af Jesper Worre i slutningen af løbet. Syntes nok jeg kunne kende ham, men blev først helt sikker, da han i målområdet tog hjelm og solbriller af.
- I parkeringsområdet lige ved siden af mig holder den mekaniker fra Fabin, som solgte mig Cervelo'en.
- Vi ankommer samtidig efter løbet til vores biler og falder i snak.
- Jeg næver Jesper Worrre og senere styrtet.
- Mekanikeren fortæller så, at han havde kørt sammen med Jesper Worre, da styrtet skete. Jesper havde lige nået at sige "... tror det var her jeg styrede sidste år, så nu skal jeg lige passe på ..." og så knald, lå to ryttere i grøften!? 


Alt i alt en god oplevelse med de forventede faldgruber. Kan godt anbefales, hvis man er til motionsløb. 


  
Kommentarer 2  

29.04.2011 06:08:39

Seks mænd blev til fem i Ledøje, da Allan fortsatte mod Roskilde med en konstatering af, at sæsonens fjerde træningstur nok bedst blev fuldført alene :)

Undertegnede, Nikolaj, Alexander, Johnni og Kim (vores nyeste næsten-medlem) tog samlet set 82 km over Ganløse med flere gode rulleskifter undervejs. Herefter retur over Veksø hvor vi sagde farvel til Johnni. De sidste fire indianere tog en god runde med lange føringer på Brøndby's Bella rute. Man skal elske skarpe højresving for at få armene op over den. Endelig sluttede vi af med hjemtur over Soderup, venstre om Addabakken.

Søndag kører Bo og jeg Ullerødløbet (det er Bo som ligger på hjul :)

Ses, Jesper


  Træning Ullerødløbet
Kommentarer 1  

25.04.2011 17:55:16

Hej gutter,

Jeg kører Ullerødløbet nu på søndag - http://www.cchillerod.dk/ullerod/forside.html 

Bo Brauner og Søren Krogh har ligeledes meldt positivt til.

Lad os markere med en større flok. Det er god løbstræning lige før Bella! Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 27/4 2011.

Ses, Jesper 


 


  
Kommentarer 0  

30.03.2011 08:37:24

Hej gutter,

Jeg kører Ullerødløbet nu på søndag - http://www.cchillerod.dk/ullerod/forside.html 

Bo Brauner og Søren Krogh har ligeledes meldt positivt til.

Lad os markere med en større flok. Det er god løbstræning lige før Bella!

Ses, Jesper 


  
Kommentarer 4  

28.03.2011 08:30:42

Hej,

Jeg snakkede om maltodextrin ifbm generalforsamlingen - det kan købes til en god pris her http://www.bodylab.dk/shop/bodylab-carbs-3-184p.html 

Du kan blande 75 g i en 0,75 flaske og hermed har du ca. det antal kalorier kroppen kan optage under een times træning / løb.

Kan også med fordel anvendes efter træning som restitutionsdrik sammen med proteinpulver.

Ses, Jesper


  Maltodextrin
Kommentarer 3  

20.03.2011 12:57:19

Sort var farven på de fem sæt overtræksbukser i dagens trup

Michael havde sort uheld med punktering for anden søndag i træk

Foran Allans øjne sortnede det, sæsonstart gør av 

Jeg kunne cykle solen sort

Og solsorten var som os i hopla på en gudeskøn cykeltur på små 90 km

 

 


  Sort
Kommentarer 5  

16.03.2011 06:22:28

... som skal op ad Col de Soulor i dag.

Glæder mig til at høre om oplevelsen.

Ses, Jesper 


  Col de Soulor
Kommentarer 3  

24.01.2011 06:51:39

Hej,

Jeg overvejer at købe Reynolds Assault 2011 carbon clincher.

Nogen erfaringer eller andre forslag?

Er der problemer med carbonfælges skrøbelighed ifbm. punktering og/eller slangeskrift (jeg tænker dækjern)?

Ses, Jesper 


  Reylnolds assault carbon clincher
Kommentarer 6  

13.12.2010 18:30:33

Hej,

Bo, Falk, Søren, Alexender, Allan og jeg tager til 6-dages til februar i Ballerup Super Arena. 

Henrik og jeg har snakket sammen og foreslår finaleaftenen. Den er i sagens natur den mest spændende ;)
Håber I andre tre er med på det ;)

For at få ordentlige pladser køber vi på torsdag d. 23/12. Så tilmelding senest onsdag, hvis du også er på.

Samlet betaling og så kradses pengene ind bagefter.

Ses, Jesper


  6-dages løb
Kommentarer 8  

27.09.2010 19:04:40

Hej,

R3 model 2009, 61 cm (med er vel reelt 59 cm), fuld ultegra gruppe, fulcrum racing 3 hjul, 3T carbon forgaffel, sumo garbon sadelpind, 3T pro ergo styr + 3T tribøjle og 11-28 kassette også. Har kørt ca. 4.500 km.

Super cykel desværre bare for lille til mig.  

Er du interesseret eller kender du nogen så ville det være en stor hjælp for mig.

Tak, Jesper


  
Kommentarer 1  

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>