VCMO

b7 03

b7 04

b7 05

 

 b8 01

b8 02

25.02.2015 10:51:24
Leif Gjesing Hansen

Lørdag den 28. februar vil klubbens træningstur være åben for gæster, som ønsker at prøve kræfter med landevejscykling i en cykelmotionsklub. Invitationen er en del af DR 1 programmet ”Rigtige mænd” og DGI’s satsning for at trække folk af huse og ud på cyklerne (se evt. mere her: http://vorespuls.dk/rigtige-maend).

På lørdag køres derfor en særlig rute og program, som vil være tilpasset gæster på turen. Søren vil tilmed køre med i medfølgende servicevogn – uhørt lækkert ;-)

Bestyrelsen håber naturligvis, at klubbens ryttere bakker op om arrangementet og deltager i turen, hvis der alligevel var planlagt en omgang vintertræning. Tempoet og distancen på dagen vil være afpasset forholdende.

Den officielle annoncering af eventen på www.vorespuls.dk lyder:

"Er du en rigtig mand og klar til nye udfordringer? Så kom og prøv kræfter med landevejscykling - få trænet din krop og tunet maskinen. Vi står klar til at byde dig velkommen!

Du vil få mulighed for at køre med på en tilpasset træningstur sammen med resten af Vallensbæk Cykelmotions vinterhold. Vi kører en distance på 40 km med forskellige øvelser indlagt, som giver en fornemmelse af teknikker til kørsel i gruppe, ligge på hjul efter hinanden og intervaltræning. Der vil være en holdleder på dagen, som sørger for øvelserne og sikrer at alle kommer samlet med hjem.

Vi håber at turen giver dig blod på tanden til mere asfalt under hjulene, så du vil kunne deltage i forårets forberedelser til diverse motionscykelløb rundt omkring i landet.

Udstyr: Cykel med gear, passende tøj (god idé med cykelbukser), drikkedunk, pumpe og gerne reserveslanger (hvis du ikke er trænet til skift af slange efter punktering, så hjælper vi selvfølgelig) samt banan og/eller energibar/chokolade."