VCMO

b1_2

b1_3

 b1_4

 

18.03.2012 12:33:30
Henrik Falk

6 friske gutter var klar til endnu engang vcmo træning. Inden turen havde frygten for regnvejr spøget hos os alle, men vi fik tørvejr og masser af kilometer i benene. Årets første rigtige interval blev også kørt og pyha det noget hårdt noget.

Falken


Kommentarer 2  

17.03.2012 10:44:23
Leif Gjesing Hansen

Kære alle

Faldt forleden over 36 regler i månedsbladet Euroman der skiller den dedikerede cyklist fra pøblen af wannabies og som vi bør overveje at få skrevet ind i stentavlerne på næste års generalforsamling. Ud over en vis underholdningsværdi, så er der vist et par regler eller tre til stil og adfærd, som vi godt kunne praktisere i klubben wink

Hvad er dine 3 favoritter fra listen?

#1

Ingen andre skal bestemme, hvor mange cykler du må eje. Men der er o.k., hvis din kæreste sætter en grænse for, hvor mange cykler der må hænge på væggen derhjemme.

#2

Du skal kunne fixe din cykel: skifte dæk og slange eller lappe den meget hurtigt og reparere de mest elementære ting. Hvis andre punkterer, er det helt o.k. at stresse dem og påpege, at det tager for lang tid.

#3

Kør aldrig i andet end rigtige cykelstrømper. Helst hvide eller sorte. Cykelstrømper skal passe til tøjet.

#4

Alle former for låse er udelukket. Det sender det helt forkerte signal. Man lader ikke sin racercykel ude af syne. Hvis du skal ind i en forretning, må du få din ven eller en sød pige til at se efter den. Er det i et usædvanligt skummelt kvarter, har du den over skuldeen. Skal du på café, sidder du udenfor.

#5

Cykeltøj er fint tl cykling, ikke til udendørs ophold på caféer og barer, det kan man ikke være bekendt over for andre gæster. Cykelryttere sidder udenfor.

#6

Hvis du er iført odentligt cykeltøj og -briller, ikke lugter af sved og heller ikke har hjelm på, kan du godt tage en americano på en café. I så fald bør det ikke være umuligt at få øjenkontakt med det kvindelige publikúm på stedet.

#7

Cykeltøj er altid stramt og sidder tæt til kroppen.

#8

Cykelbukser er sorte med logoer på. Hvide duer ikke på landevejen, de er til kvindelige fitnessinstruktører.

#9

Den gulde føretrøje og den prikkede bjergtrøje fra Tour'en kan være udmærket påklædning til karneval, men man må aldrig cykle i dem. VM-trøjen er kun for verdensmestre og ikke andre.

#10

Pink cykeltøj er o.k., hvis man er solbrændt, kan træde mere end gennemsnittet og BMI er under 10.

#11

Undgå at cykle i team-trøjer fra professionelle hold (med mindre du har fået den af en rytter fra holdet). det svarer til at gå i håndboldtrøjer eller have en Porche-nøglering og køre i en gammel KIA - det bliver aldrig rigtigt cool. Retro-outfits kan være charmerende, men tænk dig godt om.

#12

Cykelryttere kører kun i cykeltøj. Triatlon-tøj er ikke cykeltøj. En cykelrytter kører aldrig med aerohjelm, kompressionssokker eller flaske (med sugerør) på styret.

#13

Cykelhandsker er egentlig kun til cykelløb. Det er mest klassisk med hvide.

#14

Sadeltasker duer ikke. Medmindre du har en Kildemoes touringcykel og cykler Nordkap-Gibraltar. Værktøj, ekstra slange og pumpe opbevares i lommerne bag på trøjen. Eneste acceptable alternativ er i en flaske.

#15

Om vinteren er alle regler suspenderet. Du skal køre med skærme, stænklapper og dit varmeste tøj, for det er godt at få kilometre i benene, og man må også gerne skåne sin ynglingscykel for salt of vinterhærg.

#16

Det er både tilladt og god tone at drikke lidt alkohol, når man er på cykeltur. Rødvin eller øl til frokost på en udendørs servering eller en slurk cognac på en kold tur.

#17

Studenterbrød, romkugler og kakaomælk er opfundet til cykelryttere.

#18

Man cykler to og to og konverserer, når man er på tur, aldrig tre ved siden af hinanden.

#19

Når man cykler og konverserer, så undgå at tale forretning og lad være med at prøve at sælge din gamle tagboks til din sidemand. Det bliver så besværligt for ham at skulle undgå at køre ved siden af dig resten af dagen. Husk, du har fri, så emner om cykelløb, ryttere, kvinder, druk, rejser og cykeludstyr er langt at foretrække.

#20

God stil er rolige bevægelser. Du kan godt have en hurtig kadence uden at rokke fem og tilbage på sadlen. Ellers øv dig på det. Og man kan sagtens stå op i pedalerne med stil. Rolige bevægelser er også den måde, du får mest ud af kræfterne. Er du presset, så koncentrér dig om at sidde roligt, slappe af i overkroppen og trække vejret helt ned i maven.

#21

Man jubler kun, når man vinder et rigtigt løb, ikke ved skiltespurt eller ved Torslundespurten.

#22

Det er o.k. at hilse på andre ryttere med et vip med hovedet. Men det er ikke uhøfligt at lade være.

#23

Flasker til racercykler rummer omtrent en halv liter. Hvis de er meget større, er de til jordomrejser eller overlevelsesture. Det er sjældent, nogle er døde af tørst, mens de cyklede og det er kun spinningsfolk, der tror man kan drikke sig i form.

#24

Hold din cykel ren og vask den ofte.Tænk på det sådan, at din cykel afspejler din personlige hygiejne.

#25

Hvis du møder andre ryttere på tur og slår følge med dem, så bliv bag dem og vær diskret. Lad være med at blande dig i deres konversationer eller rulleskift, medmindre de inviterer dig. Man blander sig heller ikke i andres fodboldkampe.

#26

Det er kedeligt at være ham, der har alt det dyre udstyr, men ikke kan en skid. Lad være med at køre på en cykel til 80.000 kr., hvis du aldrig har cyklet på andet end din kærestes gamle Raleigh eller du er i så dårlig form, at du bliver sat på Valby Bakke efter tre kilometers kørsel i hyggetempo. Din rejse hen imod den perfekte cykel må gerne være gennemtænkt, omhyggelig og afspejle dine evner, form og reelle passion. Men, på den anden side går cykelryttere meget op i deres udstyr og gear, så det er med at finde balancen.

#27

Ventiler skal altid være uden hætte og krans.

#28

Du skal altid køre i rent cykeltøj. Det er ikke rart at cykle bag ved en, der lugter af selvdøde dyr. Vær altid pænt klædt på i tøj der matcher. Cykelryttere er i den henseende en flok forfærdelige kællinger.

#29

Styrbånd skal helst være hvidt og man sætter det ikke selv på. Det skal gøress af en ordentlig cykelmekaniker.

#30

Det må anbefales at købe din cykel hos en ordentlig cykelhandler, for der har du en dygtig mekaniker og er sikret kompetent service resten af livet. Hvis du alligevel er fristet til at købe på nettet (fordi man kan spare penge), så tjek med din cykelhandler, om han vil møde dig på vejen. Man ved aldrig.

#31

En rytter er solbrun i ansigtet, på benene og armene. Resten af kroppen er hvid.

#32

Det er frivilligt, om du vil barbere dine ben. Professionelle cykelryttere gør det selvfølgelig, men det er lidt latterligt at barbere dem, bare fordi man cykler til København og hjem et par gange om ugen.

#33

En cykelrytter går aldrig ned på udstyret. Når man er æskekold og ikke kan træde en bule i et pund sommersmør, så køb noget nyt gear, det hjælper altid på moralen.

#34

En rytter viser ikke tegn på udmattelse. Hold styr på dig selv, også når du er totalt brugt og bliver sat eftertrykkeligt. Det er uværdigt at stønne højlydt, brokke sig, savle eller kaste overkroppen frem og tilbage og det får dig ikke til at køre hurtigere. Man går altid ned med stil.

#35

Kør med hjelm (suk!). Men, hav den aldrig på, når du drikker kaffe efter træning eller står i kø ved baren. Tag hjelmen af i det sekund, du står af cyklen. Og køb en ordentlig hjelm.

#36

Opfør dig ordentligt og hensynsfuldt i trafikken. Hids dig aldrig op, det er dårlig stil. Ignorér det. Eller vink overdrevent venligt til bilister, som om du har genkendt dem, hvis de kører idiotisk eller dytter af dig.

 

God weekend

Leif


Kommentarer 0  

11.03.2012 13:14:50
Leif Gjesing Hansen

Syv ryttere var mødt til søndagens træning i fantastisk solksinsvejr og svag vind - klassisk start på en stor sæson cool

Kursen blev sat mod Lejre og undervejs fik vi følgeskab af en rytter fra Hvidovre Cykelmotion, som tog aktivt del i skiftene undervejs. Det gode vejr gav inspiration til et højt gennemsnitstempo og noget der mistænkeligt lignede intervaltræning på de sædvanlige steder på ruten  - f.eks. frem til tunellen ved Himmelev, Sankt Hans intervallet og ikke mindst skiltespurten i Torslunde.

Undervejs drejede Per W. af mod Glim og rygtet vil vide, at han tog en taxi hjem resten af vejen - spred blot rygtet vidt omkring wink

Små 80 km kom i kassen på en tur, hvor tiden blev fordrevet med nyt fra cykelbanen i Ballerup, planer om 1/2 Ironmand, kommende motionscykelløb, Bella Skilte Cup og andre røverhistorer.

Vi ses næste søndag

Leif


Kommentarer 3  

09.03.2012 17:30:31
Allan Hansen

Så er der åbnet for tilmelding til årets Bella Silte Cup.
Lad os for en gangs skyld lave nogle stærke grupper, så vi kan banke alle de andre. cheeky

Læs mere her


Kommentarer 0  

04.03.2012 11:42:54
Leif Gjesing Hansen

Overskyet og vindblæs på 9 m/s fra øst var konditionerne for de fremmødte til søndagens træning.

Per og Søren tørnede ud på en tur i skoven på MTB, mens undertegnede sammen med Jan og Johnní tog en tur på landevejene. Det gik over stok og sten i kraftig medvind mod Roskilde inden der blev kørt op mod vinden og farten tog et mærkbart dyk mod 22 km/t. Solen kom dog stærkt frem og efter at have rundet Glim var resten af turen en skønsom blanding af side- og modvind - faaaantastisk træning....

Vi nåede hjem til tanken med små 75 km i benene - skønt!

Bedste hilsener

Leif


Kommentarer 1  

01.03.2012 15:14:06
søren thode

jeg regner med at skulle køre i skoven igen på søndag da de lover frost igen igenblush og jeg har sørme en genbo med smiley  håber at få følgeskab fra andre i klubben  øh øh   søren


Kommentarer 0  

29.02.2012 15:11:51
Allan Hansen

Tog tidligt hjem fra arbejde og kørte en tur på landevejen Det var helt fantastisk. 12 grader og sol. Nu må sæsonen godt starte :)
Kommentarer 2  

26.02.2012 16:05:54
Leif Gjesing Hansen

Søndagens vejr var helt i top med høj sol, minus 3 grader og mild vind.

Vi var 6 mand, som stillede til søndagstræningen - 3 mand til MTB og 3 mand til landevej. Mens Allan, Per og Søren trillede ud til lidt fri og uforpligtende leg i skoven, så tørnede Jan, Johnni og undertegnede ud på en anderledes seriøs og strabadserende tur på landevej mod Glim wink

Johnni tog den korte udgave af Glim-turen for at bygge benene nænsomt op efter vrøvl med knæene i vinter, så Jan og undertegnede tog på skift teten undervejs på turen. Da vi trillede gennem Statoil-tanken i Torslunde havde vi rundet de 70 km og kunne efterfølgende se frem til et par timer på divaneseren.

Det er vist på tide, at resten af klubben vågner op og bakker lidt mere op omkring søndagstræningen...

Bedste hilsener

Leif


Kommentarer 1  

12.02.2012 06:14:51
søren thode

tror det bliver en hyggelig tur i skoven i sne vejr    sørencheeky


Kommentarer 0  

26.11.2011 15:28:16
Allan Hansen

Vi var en lille kreds der havde meldt os til X trainer arrangementerne.

Den første afdeling var en enkeltstart på 45 minutter. Det gik svagt opad hele vejen, og der var indlagt 3 stigninger. 3, 5 og 7% undervejs. Turen viste sig at være en hel del hårdere end forventet, og jeg led stort set alle 45 minutter, hvilket ses tydeligt på resultatet.

Jeg håber de næste afdelinger er mere lodret opad, så er jeg nok bedre kørende smiley

Bjørn havde overskud til at tage et billede af resultatet.

xTrainer 1


Kommentarer 2  

20.11.2011 10:01:27
Jesper Bech Petersen

Kunne nogen være interesseret i fælles tur til dette løb? Har ikke selv bestemt mig endnu, men lodder lige stemningen her.

Ses, Jesper

--------------------

Kjære våre Danske venner

 

Telemark Tours arrangeres for 35.gang lørdag den 2.juni 2012, og vi ønsker å invitere dere til vårt sykkelritt midt i hjertet av Telemark i Norge!

Det er 3 forskjellige løypealternativer:

 

  • 252 km
  • 142 km
  • 56 km

 

Alle løyper i vakker Telemarksnatur -ett Norge i miniatyr.

 

Påmeldingen for 2012 har startet, og kan gjøres direkte på vår nettside

klikk her for å komme direkte til påmelding på vår nettside.

 

Vedlagt vår invitasjon til Telemark Tours 2012 som vi ber dere videresende til alle som kan ha lyst til å delta!

Ta kontakt med oss om mer informasjon ønskes

 

--

 

Med vennlig hilsen

 

Marit Brokke

Grenland Sykleklubb / Telemark Tours

www.telemark-tours.no


Kommentarer 0  

12.11.2011 16:26:16
Jesper Ellborg

Tak til alle deltagere og ikke mindst arrangører for en hyggelig dag i dag.  Virkede som om at alle hyggede sig. Ses derude. Hilsen Jesper Ellborg


Kommentarer 1  

07.11.2011 09:01:30
Leif Gjesing Hansen

Ikke færre end 6 mand var mødt op til søndagens træning med en fair fordeling af 3 mand på mountainbikes (Per Hansen, Michael og René) og 3 mand på landevejscykler ( Allan Hansen, Ole og Leif).

Efter at have udvekslet almindelige høfligheder og ugens rygter skiltes vore veje og for landevejsgruppens vedkommende blev det til en tør tur med med medvind fra alle fire retninger. 55 km kom i skabet, da vi trillede ind forbi tanken ved Tinas Pølser i Torslunde.

 

Vi ses næste søndag cheeky


Kommentarer 0  

30.10.2011 20:56:55
Leif Gjesing Hansen

Så blev det vintertid og pelshuen blev børstet af sammen med skihandskerne, inden vintercyklen blev hentet frem bag plæneklipper og haveredskaber bagerst i skuret. Til min udelte glæde var jeg ikke alene til start på denne søndags vintertræning, idet også Allan Hansen var mødt op - så var vi 2 yes

Det blev en perfekt tur med våde veje, solskin, lune temperaturer og en enkelt punktering på landevejene omkring Ågerup-Himmelev-Vindinge-Torslunde. Pæne 50 km kom i hus - de første spæde tråd er trådt til næste års super-sæson på landevejene!

Vel mødt til træning næste søndag.


Kommentarer 1  

22.10.2011 15:53:40
Jesper Ellborg

Er der nogle der vil med på landevejen?


Kommentarer 0  

23.09.2011 10:23:58
Jesper Ellborg

Kristian og jeg kører søndag kl. 09 fra skolen som vanligt. Jeg har lige snakket med Leif, og det er først efter 01 oktober at søndagstræningen starter kl 10. Så kom med, så kan vi lige nå hjem og se VM i tv, eller man kan nå at tage bilen nordpå hvis man vil se afslutningen live. Ses. Jesper Ellborg


Kommentarer 0  

22.09.2011 16:47:16
Reino Andersen

Jeg var forbi og tage lidt billeder ved enkeltstarten for herre - de kan ses her, hvis det skulle have interesse: http://andersens.cc/vm-enkeltstart/


smiley Reino


Kommentarer 3  

22.09.2011 06:54:54
Jesper Bech Petersen

Hej,

 

Bo og jeg tager til VM i linieløb på søndag.

Udover en konge sportsoplevelse, så lover metereologerne 20 grader og sol!

En mulighed er at cykle derop.

Interesseret?

Ses, Jesper


Kommentarer 0  

19.09.2011 16:06:00
Allan Hansen

Panton og jeg har planlagt at tage en tur til København på onsdag og se enkeltstarten.
Vi overvejer at tage toget derind lidt før frokost. Så finder vi ud af hvor vi evt. skal placere os.

Er der andre der er interesserede?

Allan


Kommentarer 1  

16.09.2011 19:12:17
Henrik Falk

Jeg har et par American Classic 420 Aero Alpha eller Wave style hjul til salg, de er sprit nye har aldrig kørt eller været monteret.

Liste prisen er 5000 kr, de kan findes på nettet til 4600 - 4800 kr, jeg sælger dem for 4000 kr.

Du bestemer selv om det skal være til shimano eller Campagnolo.

Lidt om hjulene:

http://cykelmagasinet.dk/American_Classic_420_AERO_3_clincher.aspx

 


Kommentarer 0  

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>