VCMO

b1_2

b1_3

 b1_4

 

23.05.2011 14:55:47
Henrik Falk

 Tak til alle for en fed tur til Söderåsen, vi fik trænet godt i dejligt solskin og godt selskab.

Her er lidt billeder:

https://picasaweb.google.com/Henrikfs/SDerasenVCMO2011?feat=directlink

 

Falken


Kommentarer 3  

22.05.2011 18:45:41
Søren Nielsen

Vi mangler forsat hjælp til afvikling af Bella skilte cup på tirsdag.

Håber der er 4-5 stykker yderligere, så vi kan afvikle et sikkert løb sammen med Ishøj.

Såfremt vi ikke når vores del på 12 personer, må vi trække på ryttere der så ikke kommer til at kører.... 

 

Mail til mig på soren.nielsen@vcmo.dk og hjælp Din klub :-)

 

På gensyn 

Formanden    


Kommentarer 0  

02.05.2011 18:45:01
Henrik Falk

Jesper Bech og undertegnede har valgt at deltage  i Skjoldenæsholmløbet søndag d. 15 maj. Hvis der er andre som ønsker at bruge en søndag på rammen kan i jo melde jer til.

Der er 3 forskelige distancer, dejlig natur og ostemader efter løbet.

http://www.rc-m.dk/default.asp?id=344c9169148d4568bbc30e1febbd70d0


Falken


Kommentarer 7  

02.05.2011 08:11:20
Jesper Bech Petersen

Bo's og min deltagelse i Ullerødløbet 2011 d. 1/5 2011 gav anledning til en del trafik på DMI's hjemmeside dagen før. Der var ildevarslende varsler om byger, hagl og tordenvejr på dagen. Ikke ligefrem guf for en cykelrytter. Heldigvis så viste vejrguderne sig fortsat fra deres bedste side og gav solskin hele vejen rundt søndag formiddag. Tak for det. 

Ullerødløbet er et klassisk motionsløb, dog med to væsentlige variationer. Der deltager en del licensryttere og mange supermotionister, som er ivrige efter af få testet om der er bund i forårsformen. Bo og jeg inklusive. Der blev derfor kørt fra km 0 i klassisk stil med konstante ryk, samling og ophold i hastigheden. Meget uroligt hele vejen rundt, men man ved godt hvad klokken er slået, når rytteren ved siden af een i startområdet har monteret watt-måler på styret og lystigt underholder om sin deltagelse i sæsonens seneste A-løb :) 

Vi skulle efter planen sendes af sted i grupper af 30, men da Bo og jeg forlader Hillerød i første gruppe, er vi mindst det dobbelte. Så der er kamp om pladserne i spidsen af feltet. Alle holder øje med alle og lysten til at komme med i udbrud er stor. Det skabte en del farlige situationer, når feltet bredte sig over begge vejbaner i folks forsøg på at komme frem i feltet. Jeg forstår simpelthen ikke, at folk tør placere sig i modsat vejbane på bakker og i sving, hvor overblikket over modkørende trafik er lig nul. Det er sgu for dumt. Desuden medførte det næsten panikgtige tilstande, når feltet pludselig skulle "klappes sammen" i een vejbane, når der kom modkørende trafik. 

Tidligt i løbet kører en gruppe med blandt andet Bo Hofer fra Brøndby, som ser stærk ud igen i år. Herefter prøver en del grupper at komme afsted, og jeg arbejdede hårdt i spidsen med enten at køre med eller bidrage til at lukke. Omkring km 70 etableredes dagens anden gruppe, som skulle vise sig at holde hjem. I første omgang var Kenn Schmidt fra Brøndby, jeg og yderligere en rytter kommet afsted. Vi vurderede, at flere skulle til for vi kunne holde hjem. I forvirrigen under arbejdet med at få flere op, havnede jeg på mellemhånd og kunne trods et ihærdigt forsøg ikke køre gruppen ind igen. De arbejdede i sagens natur sammen og ville gerne lægge afsted til feltet. Ærgeligt, men om ikke andet så var jeg da tæt på at komme med, suk. Det gjorde dog ondt i "sjælen" på resten af turen. 

Herfra formede løbet i feltet sig som et udskildningsløb. Folk faldt stille og roligt fra efterhånden som distance og sidevind gjorde sin indvirkning. Selv var jeg også godt træt til sidst, men holdt ind i det som kan betegnes som tredie gruppe. Løbet var sat til 110 km, men var reelt 115 km. Sådan noget gør av, når man rimelig tømt og ved km 107 ser et skilt med 8 km til Hillerød, hvor målet befandt sig. Egentlig også klassisk for motionsløb, men hvor svært kan det lige være at måle en rute ud? Det skal dog til deres forsvar anføres, at v måtte tage en lille omvej undervejs, da vi pludselig blev omdirrigeret af en motorcykelbetjent. Hvorfor, ved jeg ikke, men der gik rygter om en bombetrussel i Frederiksværk. Dermed slog løbet en lille sløjfe over blandt andet en jernbaneoverskæring med rødt lys og advarselsklokke. Ja, man skal ikke være sart, hvis man vil holde sin gruppe i et motionsløb. Mit Event4U's snit, korrigeret for den længere strækning, blev på 38,9 km/t. Bo landede ca. tre minutter
efter mig med et korrigeret snit på 38,3 km/t.

Hvad betyder det så for Bella og gruppe 1? Brøndby ser rigtig stærke ud. De havde fuld kontrol undervejs, snakkede godt sammen og koordinerede deres angreb. Først kørte Bo og siden Kenn væk. Og deres tre andre ryttere, blandt andet vores tidligere klubkammerat Karsten fulgte godt med rundt i gruppe tre. Af resultatlisten fremgår også, at både Team Cyclingshop og den nye klub i bella DK3650 Cycling har stærke ryttere, som er form til gruppe 1. Det kommer til at gå stærkt i år. Jeg vurderer, at det vil være en præstation overhovedet at få point og der skal tjenes til dem gennem deltagelse i et udbrud. Ingen fra Team Cyclingshop kørte i øvrigt med i første gruppe ved starten og jeg så en stor gruppe af dem komme samlet til mål. Så jeg tror de forsøgte at køre deres eget race med samlet hold og rulleskifte hele vejen rundt i et forsøg på at trække hurtigeste tid hjem. Det lykkedes så ikke. 

Afslutningsvis en pudsig lille historie med temaet tilfældets musik:
- Omkring km 60 styrtede to ryttere lige foran mig, tror den ene kom op at ride på den anden.
- Jeg kom til at køre ved siden af Jesper Worre i slutningen af løbet. Syntes nok jeg kunne kende ham, men blev først helt sikker, da han i målområdet tog hjelm og solbriller af.
- I parkeringsområdet lige ved siden af mig holder den mekaniker fra Fabin, som solgte mig Cervelo'en.
- Vi ankommer samtidig efter løbet til vores biler og falder i snak.
- Jeg næver Jesper Worrre og senere styrtet.
- Mekanikeren fortæller så, at han havde kørt sammen med Jesper Worre, da styrtet skete. Jesper havde lige nået at sige "... tror det var her jeg styrede sidste år, så nu skal jeg lige passe på ..." og så knald, lå to ryttere i grøften!? 


Alt i alt en god oplevelse med de forventede faldgruber. Kan godt anbefales, hvis man er til motionsløb. 


Kommentarer 2  

29.04.2011 06:08:39
Jesper Bech Petersen

Seks mænd blev til fem i Ledøje, da Allan fortsatte mod Roskilde med en konstatering af, at sæsonens fjerde træningstur nok bedst blev fuldført alene :)

Undertegnede, Nikolaj, Alexander, Johnni og Kim (vores nyeste næsten-medlem) tog samlet set 82 km over Ganløse med flere gode rulleskifter undervejs. Herefter retur over Veksø hvor vi sagde farvel til Johnni. De sidste fire indianere tog en god runde med lange føringer på Brøndby's Bella rute. Man skal elske skarpe højresving for at få armene op over den. Endelig sluttede vi af med hjemtur over Soderup, venstre om Addabakken.

Søndag kører Bo og jeg Ullerødløbet (det er Bo som ligger på hjul :)

Ses, Jesper


Kommentarer 1  

27.04.2011 12:24:39
Leif Gjesing Hansen

Kære klubfæller på Mallorca

Blot for at give en update på vores træning, mens I ligger vandret ved poolen og sipper tiquila sunrise  

Vi har 30 grader (mindst!) og høj sol, som understøtter vores benhårde bakke- og enkeltstartstræning på de sjællandske landeveje. Håber I også har pænt vejr og passer træningen?

 

(lidt misundelige) hilsener

Leif


Kommentarer 2  

27.04.2011 09:40:19
Ture Larsen

Kære Alle.

Jeg tænker tit tilbage på to gode sæsoner i VCMO. Jeg ved, at der p.t. er et hold glade cykelentusiaster på den skønne ø, Mallorca. Jeg vil aldrig glemme den tur, som jeg havde med jer sidste år. Det var en af de helt store oplevelser, hvor jeg især kom til at sætte meget stor pris på klubbens dygtige træner Henrik Falk. Han besidder  en masse mennneskelige kvaliteter som få. Jeg fik for fire uger siden en ny hofte på Svendborg Sygehus.Det er en stor lettelse at være smertefri. Jeg er i fuld gang med genoptræningen og håber, at jeg snart kan bestige min racer. Jeg er bosat i Faldsled tæt ved Fåborg og tænker , at det kunne være rigtig rart, hvis nogle stykker af jer havde lyst til at planlægge en træningsweekend i Svanninge Bakker, som ligger lige uden for min dør. Et mageløst terræn. Jeg bor 200 m fra vandet og er nabo til en campingplads, hvor man kan leje 4 eller 6 mands hytter. Lyder det ikke besnærende? Det er vel en overvejelse værd.

NB Min søn har et sæt træningshjul til salg: Mavic,Aksium/Race 1600 km pris 400-500 kr. Hjulene er solgt.

Håber at se jer i Svanninge Bakker.

Kærlig hilsen

Ture.


Kommentarer 2  

25.04.2011 17:55:16
Jesper Bech Petersen

Hej gutter,

Jeg kører Ullerødløbet nu på søndag - http://www.cchillerod.dk/ullerod/forside.html 

Bo Brauner og Søren Krogh har ligeledes meldt positivt til.

Lad os markere med en større flok. Det er god løbstræning lige før Bella! Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 27/4 2011.

Ses, Jesper 


 


Kommentarer 0  

20.04.2011 09:13:56
Henrik Falk

 http://www.on-sport.dk/v.swf

Der er flere af jer som har sendt jeres cykel til Mallorca og bruger et par dage på Mountainbike, tænkte i lige skulle have lidt inspiration til at holde fast i den gode træning.

 

 

Falken


Kommentarer 0  

17.04.2011 10:48:08
Jens Ove Bay

Så er foråret kommet, og kvalifikationsløbene til Paris Brest Paris er i gang. Jeg har gennemført 200, 300 og 400 km. så der mangler kn 600. planen er at møde op til træning i begyndelsen af maj, så jeg kan få lidt fart og tabe nogle kilo.

 

vi ses 


Kommentarer 2  

14.04.2011 17:05:30
søren thode

så har jeg fået en ny cykel igen , så jeg skal ud og køre fredag kl 1400, hvis der er nogen der vil med så giv lyd fra jer, og jeg vil prøve at komme søndag men skal lige finde barnepige hilsen søren

ps fed cykel jesper


Kommentarer 2  

10.04.2011 10:02:22
Reino Andersen

Hermed lidt billeder fra i dag:

http://andersens.cc/vcmo/


  Reino 

 


Kommentarer 8  

06.04.2011 18:33:35
Henrik Falk

 Så blev det tirsdag og det stod ned i stænger lige til kl. 17:00 hvor det så langsomt klarede op eller hvad man nu kalder grå kedelige skyer som dog ikke gav vand fra sig.

Grundet det dårlige vejr var vi kun 6 mand til træning, de blev til gengæld banket igennem (bare spørg Nikolaj som kørte de sidste 10 km med kramper)

Det blæste en halv pelikan og det kunne mærkes hos os alle.

Vi kørte følgende tur:

http://www.bikelog.dk/loadrutever8.php?id=11379   (dog valgte vi at køre hjem over Risby) de hurtigste nåede flere gange over grisebakken.

Torsdag bliver det varmere og  mindre skyet, måske der var nogen der skulle have gang i formen ?

Vi kører 60 km:

http://www.bikelog.dk/loadrutever8.php?id=11431

Tirsdag d. 12 er der planlagt følgende 63 km:

http://www.bikelog.dk/loadrutever8.php?id=11432

 

PS. eftertræning var jeg en tur på banen hvor Per Hansen og Alexander var til træning, jeg lovede dem ikke at fortælle nogen at de sprang sidste interval over.

 

Falken


Kommentarer 3  

30.03.2011 19:18:18
Henrik Falk

Hej til alle

Er taget et smut til Mallorca, El Arenal i haab om sol og varme.

40 + 90 km er det blevet til og der er mere paa vej, Har vaeret en tur op af Randa og ellers mest fladt og smaabakker.

Dejligt at koere rundt i korte rör (dog ind imellem med vindvest)

Vi ses paa söndag til en frisk start paa det nye aar. 

 

Enrico Falco


Kommentarer 4  

30.03.2011 08:37:24
Jesper Bech Petersen

Hej gutter,

Jeg kører Ullerødløbet nu på søndag - http://www.cchillerod.dk/ullerod/forside.html 

Bo Brauner og Søren Krogh har ligeledes meldt positivt til.

Lad os markere med en større flok. Det er god løbstræning lige før Bella!

Ses, Jesper 


Kommentarer 4  

28.03.2011 08:30:42
Jesper Bech Petersen

Hej,

Jeg snakkede om maltodextrin ifbm generalforsamlingen - det kan købes til en god pris her http://www.bodylab.dk/shop/bodylab-carbs-3-184p.html 

Du kan blande 75 g i en 0,75 flaske og hermed har du ca. det antal kalorier kroppen kan optage under een times træning / løb.

Kan også med fordel anvendes efter træning som restitutionsdrik sammen med proteinpulver.

Ses, Jesper


Kommentarer 3  

26.03.2011 07:53:55
søren thode

hej alle sammen jeg har haft indbrud og alle mine cykler og cykeldele er væk,hvis i ser min grønne opera eller min canyon må i godt sige til da jeg er meget ked af det hil sen søren thode 


Kommentarer 3  

20.03.2011 12:57:19
Jesper Bech Petersen

Sort var farven på de fem sæt overtræksbukser i dagens trup

Michael havde sort uheld med punktering for anden søndag i træk

Foran Allans øjne sortnede det, sæsonstart gør av 

Jeg kunne cykle solen sort

Og solsorten var som os i hopla på en gudeskøn cykeltur på små 90 km

 

 


Kommentarer 5  

16.03.2011 06:22:28
Jesper Bech Petersen

... som skal op ad Col de Soulor i dag.

Glæder mig til at høre om oplevelsen.

Ses, Jesper 


Kommentarer 3  

09.03.2011 10:56:13
Henrik Falk

 Til jer som IKKE skal med til Mallorca og som er vilde med enkeltstart vil jeg anbefale følgende løb.

http://enkeltstart.ganlose-tri.dk/

 

 

Falken


Kommentarer 0  

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>